Ons Verhaal

Wie zijn Wy(zer)

Wij zijn Bas & Friso. Vrienden én oprichters van Wyzer Horloges. Wij hebben elkaar ontmoet in de “beste tijd van ons leven”: het studentenleven! Daarna zijn we onze eigen avonturen aangegaan, maar we zijn elkaar nooit uit het oog verloren.

We riepen al jaren: “We moeten samen een keer wat opstarten!”. Waarom gebeurde het niet eerder? We hadden geen tijd. Continu druk met werk en andere verplichtingen. Geen tijd in het moment, maar wel vaak haast. We gingen op zoek naar een reminder. 

Waarom Wyzer

Iedereen is druk; de wereld van vandaag raast maar door. Soms staan we niet eens stil bij de tijd die voorbij vliegt. Carrière maken, zelf ontwikkeling, vrienden onderhouden en ondertussen alles nog vastleggen en delen online. Maar sta je ooit wel eens stil bij wat je al hebt bereikt, of hoe geweldig je leven is? 

Wij realiseerden ons dat wij hier niet vaak genoeg bij stil stonden. Daarom zijn we op zoek gegaan naar een reminder om ervoor te zorgen dat we vaker stil staan bij ons mooie leven. Iets dat niet onder gaat in het drukke moderne leven. Op zoek naar iets dat ons verbindt en eraan herinnert hoe belangrijk en waardevol onze tijd is.

Er is geen betere reminder van tijd dan een horloge. Wyzer is daarom meer dan een horloge! Met een Wyzer om je pols beleef je bewust alle momenten die in een dag zitten. Het is een reminder om in het moment te leven. 

Onze Belofte

Wij, Friso en Bas, zijn direct betrokken bij de ontwikkeling van de horloges en staan daarom dicht bij onze klanten. We zijn geen corporate bedrijf dat gefocust is op verkoopcijfers. Wij delen onze passie met elkaar, en nu ook graag met jou! Wanneer je ons ziet lopen hebben wij altijd, maar dan ook altijd, een Wyzer om onze pols!

Onze favorieten? Voor Friso is dit White Coffee. Bas heeft het liefst een Black Ocean om zijn pols.